Кои сме ние

Рекламата е основен двигател на успеха. Нашата фирма се състои от млад и енергичен екип с дългогодишен опит в сферата на рекламата. Стремим се да предоставим на  клиентите ни винаги висококачествено обслужване, кратки срокове на изпълнение и  отстъпки за редовните ни клиенти. Работили сме с много агенции в страната,  като сме изпълнявали техни поръчки както за България така и за чужбина. Съвременните материали  и екипът професионалисти с дългогодишен опит гарантират високото качество на рекламното  обслужване.

 Основната дейност на нашата агенция е производството на светещи реклами. Делайн проектира, изработва и монтира всякакъв вид светеща и несветеща реклама, рекламни табла и знаци, неонови реклами,светещи и несветещи обемни букви,фирмени и указателни табели,тотеми,покривни рекламни конструкции,стелажи,дисплеи,широкоформатен и дигитален печат, облепване с фолио и изложбени щандове също така изработваме светещи кутии и извършваме брандиране на търговски обекти и автомобили.Делайнзатваря цикъла "идеен проект – краен продукт", така удовлетворяваме най-ефективно нуждите на нашите клиенти. Обичаме новите и нестандарни идеи – те са предизвикателство за нас. Очаквайте да ви ги предложим и естествено - реализираме успешно!  

  Ако нямяте идея - ние ще ви предложим, ако имате - ние ще я реализираме!  

rgbnetsolutions.com

Изработка на неонови реклами

Разгледайте

Неоновата реклама е много широко разпространена заради яркия си цвят и светлинно излъчване както и голямото разнообразие от цветове.

Брандиране на автомобили

Разгледайте

Цялостното облепване с фолио на каросерията на леки автомобили микробуси и камиони.

Информационни табели

Разгледайте

Информационна метална табела с винилно лице за различни цели и нужди можем да изработим по ваша  идея

Рекламни надписи от фолио

Разгледайте

Плотерно рязано фолио и монтаж.Фолиото позволява рязането на всякакви елементи и богата цветова гама

Работим бързо и качествено на конкурентни цени

 Реклама от фолио светещи рекламни надписи външна реклама dline-bg.com София

                                                      

Scroll to Top